Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Την Χαρά Παπαδοπούλου, βασική πασαδόρο της Εθνικής Νεανίδων, απέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.


Μια πολύ σπουδαία στιγμή για την καριέρα της θα αποτελέσει η μεταγραφή της Χαράς Παπαδοπούλου από τον Ηρακλή Ιωαννίνων στον Παναθηναϊκό. Η αθλήτρια της Εθνικής νεανίδων συμμετείχε στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στην ΑΣΟΕΕ στην Αθήνα. Έτσι ο σύλλογος της πόλης των Ιωαννίνων δεν θα είχε τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιεί στα παιχνίδια του και από τη στιγμή που ήρθε η πρόταση από το «τριφύλλι», η παραχώρησή της ήταν αναπόφευκτη.

Η Παπαδοπούλου φεύγει με μεταγραφή και όχι με υποσχετική από τον Ηρακλή Ιωαννίνων, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος είχε ένα μικρό οικονομικό όφελος, αλλά μόνο στο επίπεδο των χρημάτων που είχαν ξοδευτεί στο ΑΣΕΑΔ, όταν υπήρχε η διαμάχη για την ένταξή της από τη ΦΕΙ στον Ηρακλή.

Η Παπαδοπούλου αποτελεί την «ραχοκοκαλιά» της Εθνικής ομάδας Νεανίδων, με την οποία πρόσφατα προκρίθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η νεαρή παίκτρια αποτελεί μια σημαντική επένδυση για τις «πράσινες», αφού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού βόλεϊ.
comments powered by Disqus